Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Beauty-Full Darling WP White

549 kr Ord. pris 549 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Bekväm T-shirt bh från Triumphs serie Beauty-Full Darling. Kuporna på behån har en mjuk vaddering som andas och formar brösten på ett fint och naturligt sätt. Upptill pryds kuporna av vacker orientinspirerad spets. Den innovativa 3D-bygeln ger dig maximalt med stöd samtidigt som den är oerhört bekväm. Med söt rosett framtill mellan kuporna. Bh:n har justerbara axelband samt bekvämt vadderad hysk- och hakknäppning baktill. Kan matchas med trosa från alla Beauty-Full serier.

Material:
  62% polyester
  24% polyamid
  14% elastanArtikelnummer: UPCC0FZPD2AAC445

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Beauty-Full Darling WP Black

Triumph549 kr

Beauty-Full Darling WP Black

Beauty-Full Darling WP Apricot

Triumph549 kr

Beauty-Full Darling WP Apricot

Cameo Deco Moulded Plunge Bra Black

Freya639 kr

Cameo Deco Moulded Plunge Bra Black

Smoothie Moulded Bra Beige

Curvy Kate609 kr

Smoothie Moulded Bra Beige

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.