Stäng sökpanel
FRI FRAKT över 399 kr

Leverans

Hur länge ligger paketet kvar innan jag måste hämta ut det? Hur lång leveranstid har ni? Hur får jag min vara levererad? Hur vet jag att mitt paket finns att hämta och var ska jag hämta det? Jag har inte fått mitt paket, vad ska jag göra? Hur spårar jag mitt paket? Vad kostar frakten? Vad gäller vid leverans utanför EU?

Hur länge ligger paketet kvar innan jag måste hämta ut det?

Du har 7 dagar på dig att hämta ut ditt paket efter att du har fått din sms-avisering. Efter det går paketet i retur till Uppercut och vi blir tvungna att debitera en avgift för hantering av outlöst försändelse (350 kr).

Hur lång leveranstid har ni?

Om varan finns i lager beräknar vi att du ska ha din försändelse inom 2 - 4 arbetsdagar. Om produkten är en beställningsvara är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. Kontakta gärna vår kundtjänst om du vill veta hur lång leveranstid en viss vara har. Vid avvikelser kontaktar vi dig och du har givetvis rätt att annullera din beställning om vi inte kan leverera inom utsatt tid.

Hur får jag min vara levererad?

I dagsläget skickas våra paket med PostNord, DB Schenker, DHL eller Budbee. Inom Sverige erbjuder vi alltid fri frakt över 399 SEK. Om du väljer Varubrev kommer paketet att levereras till din brevlåda om storleken tillåter det. Om paketet är för stort kommer det att levereras utanför din dörr eller hängas på din brevlåda. Det finns även möjlighet att välja fraktbolag om du vill ha ditt paket till ett speciellt ombud. För extra bekvämlighet kan du även välja alternativet hemleverans med PostNord i hela landet eller med Budbee i de städer de levererar.

Hur vet jag att mitt paket finns att hämta och var ska jag hämta det?

När ditt paket finns att hämta får du ett sms till ditt uppgivna mobilnummer med information om var du kan hämta ditt paket och ett löpnummer som du ska uppge i butiken. I sms:et står även vilka öppettider som butiken har. Vilket ombud som ditt paket kommer till baseras på ditt postnummer om du inte har gjort ett aktivt val.

Jag har inte fått mitt paket, vad ska jag göra?

När vi har mottagit din order skickas en orderbekräftelse till dig via e-post och när vi skickar ut varorna från lagret får du ett nytt e-postmeddelande med en spårningslänk till vår samarbetspartner om paketet har skickats spårbart. Om du följer länken kan du se status på din leverans och se var försändelsen befinner sig i processen. När ditt paket finns att hämta ut kommer du få ditt sms. Om du skulle ha råkat skriva in fel mobilnummer kan du se var ditt paket finns via ovan nämnda spårningslänk och då räcker det med att du tar med dig din legitimation samt ditt kollinummer till ombudet där paketet finns så får du ut det.

Hur spårar jag mitt paket?

Om ditt paket har skickats spårbart får du en leveransbekräftelse med sändningsnummer via mail där du kan följa ditt paket.

Vad kostar frakten?

Uppercut erbjuder fri frakt över 399 SEK inom Sverige, under detta belopp kostar frakten från 39 SEK.

Vad gäller vid leverans utanför EU?

Om en beställning görs till ett land utanför EU ansvarar du som kund för eventuell moms och tullavgift i det egna landet. Du ansvarar även för eventuell införtullning. Uppercut har ingen möjlighet att påverka om ett paket stoppas hos tullmyndighet eller om det föreligger lång handläggningstid hos tullmyndighet.