Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Amourette 300 BSW Black

799 kr Ord. pris 799 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Body i vacker transparent spets från Triumph som ger en slående look. Bodyn är tillverkad i ett stretchigt spetsmaterial med fodrat parti fram och bak. Kuporna med lätt bygel som ger bysten stöd och vågformade spetskanter som gör designen till något alldeleles extra. Axelbanden är reglerbara för en perfekt passform. En elegant body som ger en strålande känsla.

Material:
  82% polyamid
  16% elastan
  2% bomullArtikelnummer: UPFOU7FERHZDC004

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Control Maxi White

Sloggi169 kr

Control Maxi White

2-pack Control Maxis Black

Sloggi299 kr

2-pack Control Maxis Black

2-pack Control Maxis White

Sloggi299 kr

2-pack Control Maxis White

High Thong Black

Magic349 kr

High Thong Black

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.