Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Sport Wool Bra Darkpink

349 kr Ord. pris 349 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Snygg och skräddarsydd sport-BH från Pierre Robert i en välsittande passform som effektivt följer kroppens rörelser. Sport-BH tillverkad i en mjuk merinoull-blandning som effektivt transporterar bort fukt för att hålla huden sval och har en smart brottarrygg för optimal rörelsefrihet. Den passar även utmärkt till utomhustärning i låga temperaturer då vadderingen har smarta lufthål som håller kroppens temperatur i balans. En fantastisk tränings-BH från Pierre Robert som sitter där den ska medan du fokuserar på din träning.

Material:
  55% merinoull
  45% polyesterArtikelnummer: UPYDC3V3INH4C067

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Basic N Bra White

Sloggi189 kr

Basic N Bra White

Perfect Strapless Bra Skin

Wonderbra449 kr

Perfect Strapless Bra Skin

Cotton Stars Soft Bra White

Swegmark279 kr

Cotton Stars Soft Bra White

Romance SI Bra White

Sloggi249 kr

Romance SI Bra White

Romance SI Bra Black

Sloggi249 kr

Romance SI Bra Black

Stars - mjuk osynlig Anthracite

Swegmark279 kr

Stars - mjuk osynlig Anthracite

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.