Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (4st)

(4 / 5)

2-pack Crossback Transparent

59 kr Ord. pris 59 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Freebra Crossback är verktyget som döljer dina BH-band! Du hakar enkelt fast BH-banden mellan skulderbladen och får automatiskt både bättre hållning och dolda BH-band. Den passar kanon till plagg med racerback och fungerar med nästan alla BH:ar.

Artikelnummer: UPGFB05C99

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner (5)
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
3-pack Bra Extender Mix

Magic89 kr

3-pack Bra Extender Mix

Nipple Covers Transparent

Freebra99 kr

Nipple Covers Transparent

Ultimate Deep Plunge Bra Skin

Wonderbra499 kr

Ultimate Deep Plunge Bra Skin

Basic Tai White

Sloggi119 kr

Basic Tai White

Så tycker våra kunder

Totalt 5 inlägg, varav 4 recensioner och 1 frågor. Observera att vissa recensioner inte visas då de skrivits på ett annat språk.

Betygsfördelning

75%
0%
0%
0%
25%

Storleksfördelning

0%
100%
0%

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Kundomdömen

Baserat på 4 kundrecensioner

0%
100%
0%

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.

Freebra - Vilken Freebra är Du?

Freebra of Sweden är ett svenskt varumärke som grundades 2005 i Stockholm och har idag över 200 återförsäljare i Europa. Idén bakom Freebra är att underlätta matchningen av underkläder och axelbandslösa eller rygglösa outfits, behå utan band har varit en stor succé sedan starten. Freebra BH:ar utan axelband eller band i ryggen är bekväma och lätta att fästa. Tunna självhäftande bh:ar klistras fast direkt mot huden med hudvänligt klister på insidan och kan användas upp till 50 gånger. Söker du bandlös bh för bröllopsklänning, studenten, linne med brottarrygg eller party? I vårt breda sortiment av Freebra finner du många Freebras, t.ex. den populära modellen Freebra strapless bra av 100% silikon som formar byst för en perfekt passform. Men även tillbehör som nipple covers för att skydda bröstvårtorna, tape strips för att säkra urringningen, push-up pads kuddar för extra push up och lift up brösttejp. Vilken Frebra är du?