Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Sensitive Intercontinental Sock Beige

179 kr Ord. pris 179 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Falke ger dig de perfekta stumporna för dig med extra känsliga fötter. Strumpor med optimal passform och förstärkta, tryckfriazoner för maximal komfort. Strumporna ligger lent mot fötterna och varken skaver eller klämmer åt. Strumpan har även patenterad och anatomisk form som motverkar veck. Tillverkade i ett effektivt material som absorberar fukt och ger en sval känsla. Falke ger dig perfekta strumpor att ha på stillasittande flyg-, bil- och tågresor samt vanliga vardagsaktiviteter.

Travel & Comfort med Falke och Lufthansa. Falke har tagit fram de perfekta strumporna för långa resor samt en aktiv vardag. Produkterna beskrivs av Lufthansa som de absolut bästa reseprodukterna på marknaden och Lufthansa har dessutom licensierat dem som officiella partnerprodukter.


Material:
  40% polyester
  40% lyocell
  19% polyamid
  1% elastanArtikelnummer: UPY977G58V8BC345

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
3-pack Essential Step Socks Black

Björn Borg79 kr

3-pack Essential Step Socks Black

5-pack Essential Socks Black

Björn Borg199 kr

5-pack Essential Socks Black

Sockiplast Navy-2

CanSocks149 kr

Sockiplast Navy-2

4-pack Men Socks Plain  Black

Topeco149 kr

4-pack Men Socks Plain Black

3-pack Essential Step Socks White

Björn Borg79 kr

3-pack Essential Step Socks White

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.