Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Wool Long Johns Black

399 kr Ord. pris 399 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Sköna långkalsonger från Dovre i ull. Långkalsonger i mjuk merinoull som inte kliar med en praktisk gylf och slät resår i midjan. Ull har många fördelar, tack vare sina temperaturreglerande egenskaper värmer ullen när det är kallt och kyler när det är varmt. Ull är också bra på att transportera bort fukt från huden så du känner dig torr och bekväm. Ett exemplariskt plagg som inte behöver tvättas lika ofta som andra material, vädra plagget efter användning så kan du använda det många gånger innan det är dags för en tvätt och tänk på att använda tvättmedel som är anpassat för ull när det väl är dags att tvätta. Ett perfekt basplagg de lite kallare dagarna.

Material:
  100% merinoullArtikelnummer: UP9MHJE51G6OC004

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.