Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

I Love Nature Boxer Shorts Blue

429 kr Ord. pris 429 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Stilfulla kalsonger från Calida i boxershortsmodell. Kalsonger med gylfknäppning framtill som stängs med knapp och stadigt resårband. Sköna kalsonger i ett hållbart och återvinningsbart material som är skonsamt för miljön. Ett hudvänligt TENCEL® MICRO material som torkar snabbt och absorberar fukt för en skön känsla hela dagen. Suveräna kalsonger med en utmärkt passform du kommer garanterat bli mer än nöjd över! Kolla gärna på Calidas andra sköna bassortiment.

Material:
  100% tencelArtikelnummer: UP37Z2EXB3J5C229

Tvättas i högst 40 grader. Fylld maskin.

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.