Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Active Cotton Touch For Men Blue

109 kr Ord. pris 109 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Klassisk t-shirt i skönt material från Stedman. T-shirten är en del av Stedman Active-serien som är framtagen för fysisk aktivitet samtidigt som fokus ligger på en modern och snygg design. Tröjan är tillverkad i materialet ACTIVE DRY som är en polyester framtagen av Stedman. ACTIVE DRY-polyestern är följsam, elastisk och lätt samtidigt som den kontrollerar temperaturen så att din träningsupplevelse blir så bra som möjligt. En perfekt kortärmad tröja att använda vid träningen såväl som i vardagen.

Material:
  100% polyesterArtikelnummer: UP02BV4PH5B8C229

Tvättas i högst 40 grader. Fylld maskin.

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Smula Hat Black

Resteröds199 kr

Smula Hat Black

Smula Hat Khaki

Resteröds199 kr

Smula Hat Khaki

AR Safety Vest no Spec

Craft298 kr

AR Safety Vest no Spec

Smula Hat Grey

Resteröds199 kr

Smula Hat Grey

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.