Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Long Sleeve Wool Crew Neck Black

399 kr Ord. pris 399 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Mysig långärmad tröja från Dovre i fin merinoull som inte kliar. Den tunna ulltröjan är ett utmärkt val att ha under kläderna när det är kallt ute. Tack vare ullens temperaturreglerande egenskaper värmer den när det är kallt och kyler när det är varmt. Ull är också bra på att transportera bort fukt från huden så du känner dig torr och fräsch. En annan fördel är att materialet inte behöver tvättas så ofta, att vädra plagget efter användning räcker länge men tänk på att använda tvättmedel som är anpassat för ull när det väl är dags att tvätta. Mys ute i naturen med sköna ullkläder från Dovre.

Material:
  100% merinoullArtikelnummer: UPDFJBMROSN9C004

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Singel Jersey T-Shirt White

Dovre199 kr

Singel Jersey T-Shirt White

No. 6 Black

Falke399 kr

No. 6 Black

No. 6 Navy-2

Falke399 kr

No. 6 Navy-2

No. 9 Black

Falke279 kr

No. 9 Black

No. 9 Anthracite

Falke279 kr

No. 9 Anthracite

Dynamic Sock Grey

Falke179 kr

Dynamic Sock Grey

Rib T-Shirt Black

Dovre199 kr

Rib T-Shirt Black

Wool T-shirt Black

Dovre369 kr

Wool T-shirt Black

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.