Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Kids Slim Turquoise

199 kr Ord. pris 199 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Tidlösa flip-flops från Havaianas som låter barnen visa sin härliga personlighet. Sandalerna har en klassisk design med lätta och slitstarka gummisulor med bekväma remmar över fötterna som inte skaver. Sulorna är både vattenresistenta och luktavvisade för optimal komfort, med mönstrade sulor som förhindrar att man halkar. Perfekta flip-flops från Havaianas som inspirerar till äventyr under härliga sommardagar.

Observera att storlekarna är angivna i Havaianas egen storlek och inte EU storlek. Havaianas är små i storlekarna därför rekommenderar vi att utgå från havaianas egen storlek istället för EU storlek.
Storleksguide:
Havaianas 27-28 = EU29-30
Havaianas 29-30 = EU31-32
Havaianas 31-32 = EU33-34
Havaianas 33-34 = EU35-36
Havaianas 35-36 = EU37-38

Artikelnummer: UP03RK25M00AC029

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Smula Hat Black

Resteröds199 kr

Smula Hat Black

Smula Hat Khaki

Resteröds199 kr

Smula Hat Khaki

AR Safety Vest no Spec

Craft298 kr

AR Safety Vest no Spec

Smula Hat Navy-2

Resteröds199 kr

Smula Hat Navy-2

Smula Hat Grey

Resteröds199 kr

Smula Hat Grey

Smula Hat Red

Resteröds199 kr

Smula Hat Red

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.