Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Classic II Slide Unisex Black

249 kr Ord. pris 249 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Enkla och snygga sandaler från Crocs som kommer bli nya sommar-favoriter! Lätta sandaler med sulor i det unika Croslite™ materialet som formar sig efter dina fötter för bästa möjliga komfort. Ett vattenresistent material som är enkelt att tvätta av. Perfekta sandaler att använda under semesterdagarna vid stranden eller poolen.

Crocs lämnar garanti på 90 dagar vilket gäller för defekter i material och utförande. Utsätt inte dina Crocs för värme eller solljus under en längre tid. Endast handtvätt.

Artikelnummer: UPBG1AFHJ8PVC004

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Scope Shorts Black

Speedo249 kr

Scope Shorts Black

Crocband Flip Unisex Black

Crocs299 kr

Crocband Flip Unisex Black

Crocband Flip Unisex Navy-2

Crocs299 kr

Crocband Flip Unisex Navy-2

LiteRide Slide Black

Crocs314 kr

LiteRide Slide Black

LiteRide Slide Melon

Crocs314 kr

LiteRide Slide Melon

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.