Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Mayari Sunkiss Lightblue

629 kr Ord. pris 899 kr

Du sparar 30%

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Otroligt sköna sandaler från Birkenstock 100% fri från animaliska produkter. Sandal med anatomiskt fotbädd av äkta naturkork som avlastar foten och ger ett skönt stöd. Sandalen är uppbyggd med tåvall för bästa gripförmåga och stadga. Birkenstock ger dig ett par härliga sandaler med en utmärkt passform du kan bära hela dagen.

Material:
  100% fotbädd av naturkork
  ovandel i birkoflorArtikelnummer: UPZZ5A7HB8JQC252

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation
Smula Hat Black

Resteröds199 kr

Smula Hat Black

Classic Kids Navy-2

Crocs149 kr

Classic Kids Navy-2

Smula Hat Red

Resteröds199 kr

Smula Hat Red

Classic Unisex Black

Crocs399 kr

Classic Unisex Black

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.