Betalningsalternativ

Kortbetalning

Väljer du kortbetalning i kassan kommer du, efter att du klickat på köpknappen, slussas vidare till en säker betalsida där du genomför ditt köp. Pengarna dras från det kort du använder och det kostar inget extra att betala med kort. Beställningen skickas till dig eller till den leveransadress du angett vid beställningen. Vi accepterar Mastercard och Visa. Kortbetalningarna hanteras av DIBS som är en av Sveriges största PSP och godkänner kraven för PCI DSS.

Fakturabetalning

Väljer du att betala med faktura skickas dina varor till den adress som du angett i kassan. Du måste vara folkbokförd på adressen för att kunna handla med faktura. Vi levererar fraktfritt men en faktureringsavgift på 29 kr tillkommer. Fakturan ska betalas inom 30 dagar från fakturadatum.

Delbetalning

I samarbete med Klarna AB erbjuder vi att du kan handla mot delbetalning. Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp, lägst 50kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala av hela beloppet på en och samma gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad. (En samlad aviavgift på 29 kr tillkommer oavsett antal köp. Läst mer på Klarnas hemsida för aktuell månadsränta.)

Direktbetalning

Direktbetalning betyder att du sköter betalningen med hjälp av din internetbank. När du kommer till kassan väljer du direktbetalning och därefter väljer du din bank. Därefter blir du kopplad via säker anslutning till din internetbank. Du loggar in som vanligt och blir guidad genom din betalning. När betalningen är klar skickas du tillbaka kassan och ditt köp är nu avklarat. Direktbetalningar hanteras av DIBS som är en av Sveriges största PSP och godkänner kraven för PCI DSS

Postförskott

Postförskott betyder att du betalar först när du hämtar ut din beställning. Beställningen skickas sedan till ett utlämningsställe nära dig. Du får ett sms eller en brev-avi med information om vart och när du kan hämta din beställning. Det är alltid fraktfritt på Uppercut.se men Post Nords avgift på 99 kronor för postförskott tillkommer. Hämtar du inte ut ditt paket kommer du debiteras på 299 kronor för Post Nords fraktavgift samt administrativa kostnader.

PayPal

Du som har konto hos PayPal kan enkelt använda detta när du betalar. Inga avgifter tillkommer och beloppet dras från ditt PayPal-konto eller det kort du anslutit.