Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Almost Naked Mesh Air Thong Black

219 kr Ord. pris 219 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Dessa fräcka och heta kalsonger i stringmodell från Andrew Christian passar lika bra till vardags som till fest. Med det luftiga meshmaterialet transporteras fukt bort snabbt och gör dessa stringkalsonger till ett utmärkt alternativ till träningen. Den unika "Show-It" teknologiska kupan skapar extra utrymme framtill för att låta paketet falla in på ett naturligt sätt och ger optimalt med stöd och komfort. Längs med den slimmande resåren står texten "Almost Naked" i en snygg kontrastfärg och är de bästa kalsongerna för dig som behöver kalsonger som funkar till allt.

Material:
  90% polyamid
  10% elastanArtikelnummer: UPWSL2GG09RMC004

Tvättas i högst 30 grader. Fylld maskin.

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner (1)
  • Storleksguide
  • Leveransinformation

Så tycker våra kunder

Totalt 1 inlägg, varav 0 recensioner och 1 frågor. Observera att vissa recensioner inte visas då de skrivits på ett annat språk.

Betygsfördelning

0%
0%
0%
0%
0%

Storleksfördelning

0%
0%
0%

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.