Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Almost Naked Flamingo Jock Blue Pattern

249 kr Ord. pris 249 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Andrew Christian Almost Naked Flamingo Jock. Lekfulla jockstraps i flamingo mönster från Andrew Christian. Tillverkade i lätt och lent material som ger en fri känsla. Välsittande och tight midjeresår tillsammans med Andrew Christian logga. Paketet faller enkelt och naturligt in i Andrew Christians anatomiskt utformade påse som förhindrar att det kläms åt och skaver. Jockstraps som sätter färg på vardagen.

Material:
  90% polyamid
  10% spandexArtikelnummer: UP185GIAFWR0C617

Tvättas i högst 30 grader. Fylld maskin.

Läs hela beskrivningen
  • Andra köpte även
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.