Alltid fri frakt inom Sverige
Öppet köp i 365 dagar

Kundbetyg (0st)

(Inga recensioner)

Active Extreme 2.0 CN SS Men Black

449 kr Ord. pris 449 kr

Alltid fri frakt inom Sverige!

Denna storlek är beställningsvara

Underställströja med korta ärmar från Craft i en 3D design för en perfekt passform. T-shirten är tillverkad i stretchigt och lätt kanalstickat material med CoolMax Air på insidan som transporterar bort fukt. Dessutom har t-shirten meshpaneler med stora hål för en effektiv ventilation. En funktionell underställströja för utomhusaktiviteter i medelkalla och kalla väderförhållanden. Använd gärna t-shirten med underställsbyxor från samma serie.

Material:
  96% polyester
  4% elastanArtikelnummer: UP7JUX4LIK6LC004

Tvättas i högst 40 grader. Fylld maskin.

Läs hela beskrivningen
  • Liknande produkter
  • Recensioner
  • Storleksguide
  • Leveransinformation

Bli först med att recensera!

Recensioner

Denna produkt har tyvärr inga frågor eller recensioner ännu. Om du tidigare köpt produkten skulle vi verkligen uppskatta om du lämnade en recension. Dina recensioner hjälper andra kunder i valet om att köpa den.

Frågor

Om du undrar något om produkten kan du också ställa en fråga. Du kan i samband med detta ange din e-postadress vilket gör att det skickas ett mail till dig när vår kundtjänst besvarar frågan. Vi plublicerar sedan din fråga här nedan så att andra kunder också kan ta hjälp av svaret. Du kan naturligtvis vara anonym i samband med detta.

Skriv en recension

Recensioner från våra kunder

Storleksguide

För att hjälpa varandra kan alla våra besökare recensera produkter. I samband med recensionen anger kunden också hur storleken upplevs. Denna information är väldigt bra att ha när andra kunder sedan väljer storlek.

Alltid fraktfritt inom Sverige

På Uppercut.se är det alltid fri frakt inom Sverige. Vi bjuder med andra ord alltid på frakten till dig.

Byten och returer

Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om förpackningen är bruten. Kolla därför extra noga att det är rätt vara, storlek och färg innan du bryter förpackningen på trosor och kalsonger. Vid köp av behå, t-shirts, linnen, loungewear och badkläder går det självklart att byta även en öppnad förpackning.